14 Ocak 2014 Salı

KARDEŞ PAYI'NDAN İLK KARELER


Yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in yer aldığı Kardeş Payı dizisinden haberler gelmeye devam ediyor. Selçuk Aydemir'in resmi Facebook hesabından yayınladığı haberlere ve görsellere bakarak Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den bol kahkahalı bir dizi bizi bekliyor.

Dizinin konusuna gelecek olursak;  dizide kardeş olan Metin (Ahmet Kural), Ali (Murat Cemcir) ve Feyza'ın (Seda Bakan) hikayesi anlatılacak. Emekli mühendis olan babaları Tahsin koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu için çocuklarına Beşiktaş'ın efsane üçlüsü olan Metin, Ali, Feyyaz isimlerini koyacaktır fakat üçüncü çocuğu kız olunca onun adını Feyza koyar. Küçükken su tesisatçısında çırak olarak çalışan Metin ve Feyyaz okumayıp bu işi yapmaya devam ederler. Kardeşleri Feyyaz ise ailenin geçimini sağlar.Dünya'ya barış ve mutluluk getirecek bir icat yapan mucit kardeşler Star Tv'de yayınlanacak ve 60 dakika boyunca seyircileri güldürmeye çalışacak.

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz, Fulden Akyürek gibi oyuncular Kardeş Payı dizisinde rol alacak. Dizi kadrosunda Sadi Celil Cengiz yer almıyor. Belki konuk oyuncu olarak gelebilir fakat dizinin ana kadrosu böyle olacak.


Daha önce haberinizi yaptığımız Kardeş Payı yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Kardeş Payı'ndan İlk Kareler:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder