28 Aralık 2013 Cumartesi

KARDEŞ PAYI


İşler Güçler'den sonra Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den Kardeş Payı dizisi geliyor. Selçuk Aydemir'in yeni projesi olan Kardeş Payı dizisinin çekimlerine başlanıldı. İşler Güçler gibi komedi türünde olacak dizi iki mucit kardeşin (Ahmet Kural ve Murat Cemcir) hikayelerini anlatacak.

Yeni çekimlerine başlanan Kardeş Payı dizisi şimdiden seyirciler tarafından dört gözle bekleniyor. İşler Güçler dizisinin aynı senaristleri ve aynı rejisi ile çekimlerine yeni başlanan Kardeş Payı dizisinin Mart ayında yayınlanması bekleniyor. Yayınlanacağı kanal ise hala belirsiz olan dizi muhtemelen Star TV'de yayınlanacak.

Düğün Dernek ile gişede büyük bir başarı yakalayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi bu kez Kardeş Payı ile dönüyor. Herkesin aklındaki soru ise "Sadi Celil Cengiz bu dizide oynayacak mı?". Selçuk Aydemir'in kendi sosyal hesaplarından yaptığı açıklamalara göre Sadi Celil Cengiz bu dizide de yer almayacak.

Dizide Ahmet Kural ve Murat Cemcir iki mucit kardeş rolünde, Şinasi Yurtsever ise Hilmi rolünde, Cemil Şahin ise Pompacı Kartal rolünde oynayacak.

Setten Gelen İlk Fotolar:







Ahmet Kural, Selçuk Aydemir ve dizinin senaristi Onay Durgun'un attığı twitler:





Dizinin temsili logosu:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder